Aikaa on taas vierähtänyt liikaaki,n mutta nyt se on ihan puhtaasti koulun vika. Sieltä puskee niin reiluisti tehtäviä että alle meinaa jäädä.

Oltiin sitten porukalla KATSOMASSA homo- ja lesboparaatia, Mardi Grasia. Se on semmonen juhla, jota juhlitaan ympäri maailmaa. Nyt se oli Sydneyssä, onhan Sydney äänestetty maailman suvaitsevaisimmaksi kaupungiksi. Kaikki siitä höpötti ja kaupoissa oli Mardi Gras alennusmyynnit ja kaiken huippu oli, että yhdessä isossa kaupassa koko henkilökunta oli pukeutunut asian mukaisesti, miehillä oli boxerit ja essu pelkästään.... kaamee shoppailu kokemus. Varsinainen marssi oli reilu parituntia pitkä, siellä marssi eri ammattikuntia, kuten poliisit, palomiehet. Sitten hirvee määrä eri yrityksiä, jotka tukee seksuaalisia vähemmistöjä, kuten muutama pankki ja sokerina pohjalla Ruotsin ylpeys IKEA. Niillä olikin tosi hieno joukkio. Oli siellä sit jotain artistien tukioita ja poliittisi mielipiteitä. Marssiin kuului pari sata ajoneuvoa ja 6000 marssijaa. Siis suurinpiirtein Kauhavan väkiluku.... Meidän lisäksi katsomassa oli järjestäjien arvion mukaan 300- 500 tuhatta katsojaa yhden kadun varrella. Niin ja lisäksi televisioinnin tuomat X määrä. Marssista tulee kuvia kun saan niitä Anulta.

Muita uutisia on että meillä on TOIMIVA pesukone ja IHAN OIKEA imuri. Jos on 5 viikkoo myöhässä niin eihän se nyt oo aika eikä mikään. Pizzaa on helppo ja halpa tilata kotiin, niin sitä on syöty parikertaa viikossa. Tosiaan koulu on työllistänyt, viimesen parin viikon aikana ollaan palautellu jonku 10 tehtävää ja 3 tenttiä on ollu. Tosin tein yhden pariin kertaan kun ei se mennyt vahvasti ekalla kerralla. Tuomaksen sanonta "Kun koulukiireiltä ehtii" ei oo enää vitsi niin kuin pari viikkoa sitten. Sillon se olikin ihan vitsi, kun meillä oli tasan hommana raahautua 4 kertaa viikossa kouluun, eikä mitään juttuja kotosalla. Anulla, Kaisalla, Sannalla ja Ollilla on enää 4 viikkoa koulua ja sit aussileima perseessä Suomeen.Meillä on koulua 14 viikkoa ja muuten vaihtoa, ehkä 17 viikkoa.

-Ville